24 Temmuz 2011 Pazar

Secret Garden Konusu Oyuncuları İzlenim

Secret Garden
   
     Bu yazımın konusu Secret Garden adlı Kore Dizisi hakkında. İzlemeye yeni başladığım bu dizi hakkında ilk izlenimlerimi ve dizinin konusunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Hyun Bin / Kim-Jo-Won
     Aslında Secret Garden izlediğimiz diğer kore drama dizilerinden pekte farklı başlamıyor. Başrol erkek oyuncumuz Hyun Bin, Kim Joo-won karakterini canlandırıyor. Dizinin hikayesinde, 33 yaşında olan ve büyük bir şirketin CEO'su olarak görev yapan Kim Joo-won, zengin ve elit bir aileye mensup biri. Benim anladığım kadarıyla kapalı yer fobisi olduğundan asansör kullanamıyor. Hatta bu rahatsızlığı yüzünden ise şirkete sadece haftada iki kez geliyor. Ama bu rahatsızlığını şirkette bilen kimse olmadığından bu yönüyle de eleştirilere maruz kalıyor. Kendisinin kişisel bir psikoloğu da var. Onun hem hastası hem de arkadaşı gibi. Dizide ünlü ses sanatçısı rolünde olan Osakar'ın da kuzeni aynı zamanda. Dizide, kibirli fakat aynı zamanda çocuksu bir karakteri canlandırıyor. Bence bu role de gerçekten uymuş.

    
   



Ha Ji Won / Gil Ra Im
Gil Ra Im Secret Garden'da başrol kadın oyuncumuz. Hikayede basit bir dublör olan fakat güzelliği ve fiziği ile başrol oyuncuları dahi kıskandıran bir karakteri oynuyor. Kendisi tam anlamıyla Kim-jo-won'un kuzeni olan Ses sanatçısı Oskar'ın hayranı. Sert kişilğinin altında çok duygusal bir kadın olan Gil Ra Im, zenginlerin alt tabaka insanlara davranışlarından ve küçük görmelerinden nefret ediyor. Çok iyi dövüş sanatları bilen Ra Im, birazdan anlatacağımız hikayeden de anlayacağınız üzere, bir yanlışlık sonucu Kim Jo Won ile tanışıyor. Nasıl? Yandaki resimdeki rol tam oturmuş değil mi?










Yoon Sang Hyun / Oscar




Secret Garden'da diğer bir karakterimiz ise Oscar. Oscar karakterini Yoon Sang Hyun oynuyor. Bir zamanlar zirvede olan ama son zamanlarda düşüşe geçen bir kariyere sahip Oscar. Kim Jo Won'un kuzeni aynı zamanda. Gil Ra Im ile bir filmde birlikte rol almışlar. Tabi Gil Ra Im bu filmde de yine dublör olarak bulunmuş. Espirili, cana yakın ve kadınların dilinden anlayan bir karaktere sahip.














Lee Philip / Im Jong-Soo
Im Jong Soo, Gil Ra Im'in patronu olarak dizide rol alıyor. Dublör takımının lideri olan Im Jong Soo aynı zamanda Gil Ra Im'i içten içe seviyor. Ama ona aşık olduğunu ise söyleyemiyor. Sert bir kişiliği var ve aynı zamanda çokta kıskanç.










Konusu:
    Gelelim Secret Garden Konusuna. Dizide Gil Ra IM dublörlükle geçinen güzel bir kızdır. Kim Jo Won ise büyük bir alışveriş şirketinin sahibi ve CEO'sudur. Kim Jo Won, biraz küstah, kibirli ve alt tabaka yani fakir insanların yaşantısından haberi bile olmadan yaşamıştır. İstediği her kadını elde edebileceğini düşünen Kim Jo Won Gil Ra Im ile karşılaşınca adeta neye uğradığını şaşırır. Bütün prensiplerine aykırı da olsa onu düşünmekten kendini alıkoyamaz. İlk başlarda zenginliği ve gücü ile onu etkileyebileceğini sanarken, onu tanıdıkça yanıldığını anlayacaktır. Daha fazla ayrıntıya girmeyi dizinin tadı kaçmasın diye uygun bulmuyorum. Bu arada söylemeden de geçmeyim. Bu diziyi izlerken bana Lie To Me dizisini de hatırlatmadı değil.
     Eğer bu diziyi izlemek isterseniz, tüm bölümlerini rahatlıkla bulabileceğiniz www.bedavadiziizle.org adresini tavsiye ederim.

Dizinin tüm bölümleri için Tıklayın

5 yorum:

  1. çok güzel bi diziydi tüm bölümlerini keyifle izledim şiddetle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Oskar ne ya?? Oska oska!!!!

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar bu diziyi izlemeyi düşünüyorum ama ilk önce kitabını mı okusam yoksa diziyi izlesem
    Cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  5. çok güzel dizi herkeze tayvsiye ederim emeğinize sağlık tanıtım için dizinin tüm bölümleri burdan izledim ben http://www.asyadizi.org/dizi/secret-garden/

    YanıtlaSil